Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φέτος τα Χριστούγεννα ο Αι Βασίλης και οι βοηθοί του, τα μικρά  ξωτικά θα επισκεφτούν το Μασταμπά και το Γάζι, για να διαβάσουν μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους τα γράμματα που του έστειλαν τα παιδιά με τα δώρα που θέλουν να τους φέρει.
Αυτά τα δώρα όμως θα είναι διαφορετικά από κάθε άλλη φορά, δεν θα είναι  παιγνίδια, κούκλες ή αυτοκινητάκια, αλλά πράγματα απλά που κάθε παιδί αξίζει να έχει.
Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί
Ακόμα θα στείλουμε τις δικές μας ευχές και μηνύματα, θα τραγουδήσουμε γιορτινά τραγούδια, θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές και θα απολαύσουμε πλούσιες λιχουδιές.


Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,
            Στις χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις για τα παιδιά που θα πραγματοποιηθούν από τις λαϊκές επιτροπές νοτίων συνοικιών νομού Ηρακλείου, δήμου Μαλεβιζίου τις ομάδες γυναικών της ΟΓΕ και από τα σωματεία Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου , Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ  Ηρακλείου. Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, καλεί όλους τους συνάδελφους να έρθουν με τα παιδιά τους για να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες, αλλά και για να μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε και να οργανώσουμε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και διεκδικήσεις, καλούμε έπεισες  τα μέλη του σωματείου,  και τους εργαζόμενους από κάθε επιχείρηση στον κλάδο να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους άνεργους συνάδελφους μας. Να βοηθήσει στην ουσιαστική ενίσχυση των ανέργων προσφέροντας  τρόφιμα μακράς διάρκειας , για τους  συναδέλφους μας που βρίσκονται στην ανεργία   και τις οικογένειες τους. Μπροστά στις γιορτές  να γίνει υπόθεση όλων η ανακούφιση και η επιβίωση εκατοντάδων ανέργων που υπάρχουν στον κλάδο   μας,  είναι καιρός να αξιοποιήσουμε την πραγματική δύναμη  της οργάνωσης της αλληλεγγύης.
Σας περιμένουμε μικρούς μεγάλους.

την Τρίτη 27 Δεκέμβρη στο ΚΑΠΗ Μασταμπά Πaτριάρχου Φωτίου 46 στις 5.30μμ.

& την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη στο ΚΑΠΗ Γάζίου Ελευθερίου Βενιζέλου 171 στις 5.30μμ.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου