Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου  καλεί τους συναδέλφους στην  Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, την
Κυριακή 17/4 στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
Μπροστά σ’ αυτή την επίθεση Οι κατακτήσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες, δέχονται το νέο σαρωτικό χτύπημα που επιδιώκει η κυβέρνηση, καθώς καθιστά τα κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα ατομική ευθύνη των ασφαλισμένων, ωθώντας τους προς την ιδιωτική ασφάλιση, για ακόμη πιο πλούσια κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών  της Υγείας και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.  Η φοροληστεία που σχεδιάζουν αφορά και πάλι μόνο τις τσέπες του λαού που ματώνει καθημερινά και του ζητούν από παντού να πληρώνει, ενώ την ίδια ώρα χαρίζουν φόρους και απαλλαγές στους μεγαλοεργοδότες!

Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.  Κανένας εργαζόμενος να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!
Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή. Η μόνη απάντηση από την πλευρά μας είναι η οργάνωση της πάλης μέσα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε επιχείρηση.
 Κορυφώνουμε τη δράση μας με στόχο να μην περάσει κανένα αντεργατικό νέο μέτρο με 48ωρη γενική απεργία : 1η μέρα της απεργίας στις 10.00 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας 2η μέρα στις 11.00πμ στην Πλατεία Ελευθερίας σε παγκρήτια συγκέντρωση
Η παρουσία και η γνώμη σου είναι απαραίτητη.
Ισχυροποιούμε το ταξικό σωματείο μας
οργανωνουμε την απαντηση μασ  ολοι για έναν και ενασ για ολουσ 

Το διοικητικό  συμβούλιΟ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου