Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Επιτροπή Ανακύκλωσης: Όλοι στο συλλαλητήριο σήμερα 15/12 στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας με το ΠΑΜΕ

Σήμερα, 45 μέρες μετά τις άδικες απολύσεις μας και την έναρξη των κινητοποιήσεών μας, παραμένουμε μπροστά στις πύλες του εργοστασίου της Ανακύκλωσης διεκδικώντας το δίκιο και το μεροκάματο μας.
Στις 2 μ.μ., σήμερα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους Αντιδημάρχους ώστε να δοθεί μια λύση τόσο για μας όσο και για τους δημότες  που πληρώνουν από τη τσέπη τους τη μη πραγματοποίηση ανακύκλωσης στο Ηράκλειο. Από την πλευρά μας, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δε θα κάνουμε βήμα πίσω από τη διεκδίκησή για δουλειά με δικαιώματα απέναντι σε μια εταιρία που με τις πλάτες κάποιων, νομίζει πώς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τις ζωές 40 εργαζομένων αλλά και με την περιουσία του δήμου.


Επίσης θέλουμε να απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων στην πλατεία Ελευθερίας στις 7 μμ. μπροστά  στη δεύτερη δόση αντιλαϊκών προαπαιτούμενων μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή. Το παράδειγμα άλλωστε της Ανακύκλωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι απέναντι στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης - ΕΕ – κεφαλαίου οι εργάτες πρέπει να σταθούν σαν μια γροθιά,  δυναμώνοντας την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.


Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!
Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη!
Όλοι στον αγώνα!
Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Ανακύκλωσης

της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου