Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης

Η εταιρία Waste Solutions που ανέλαβε πρόσφατα το εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Νομό Ηρακλείου, προσπάθησε για ακόμη μία φορά να κάμψει τον αγώνα των 40 εργαζομένων τους οποίους θέλει να πετάξει στο δρόμο, χρησιμοποιώντας την παρουσία αστυνομικής δύναμης και αστυνομικών βαν.


Ακόμα ένας σχεδιασμός της εργοδοσίας έπεσε στο κενό!!! Μέσα σε λίγα λεπτά επικράτησε κοσμοσυρροή έξω από το εργοστάσιο Ανακύκλωσης από εργαζόμενους που συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων Ανακυκλωτών.

Δυναμική ήταν και η παρουσία των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου όπου αξιοποιώντας την 3ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ για τα δίκαια αιτήματα τους, στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων στην ανακύκλωση έξω από το εργοστάσιο.

Συγκινητική είναι και  η ανταπόκριση των σωματείων και φορέων που από χθες κατακλύζουν τα ΜΜΕ με ψηφίσματα συμπαράστασης.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι σε επιφυλακή, να δώσουν και έμπρακτα τη συμπαράσταση τους με τη φυσική τους παρουσία έξω από τις πύλες του εργοστασίου.


Επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά ότι την ευθύνη για την μη λειτουργία του εργοστασίου την έχει η εταιρία που δεν προσέλαβε το έμπειρο και δοκιμασμένο προσωπικό που λειτουργούσε το εργοστάσιο εδώ και χρόνια.
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου