Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 12/11/2015

          Στη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έδωσε το παρών το μπλοκ της Σωματειακής Επιτροπής των εργαζομένων στην «Ανακύκλωση», που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για 11η μέρα σήμερα.
           Οι εργαζόμενοι, μαζί με πολλούς άλλους από δεκάδες χώρους δουλειάς, έδωσαν μια ηχηρή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης, των μεγαλοεργοδοτών, της ΕΕ.

            Από τις πρώτες πρωινές ώρες και με “βάση” το χώρο της Ανακύκλωσης, πέρασαν από κάθε εργοστάσιο της ΒΙΠΕΗ καλώντας μαζί με άλλους απεργούς κάθε εργαζόμενο σε συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Στη συνέχεια συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας με πανό “ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ” ενώ αμέσως μετά ξαναβρέθηκαν στην πύλη της Ανακύκλωσης μαζί με άλλους απεργούς όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία αλληλεγγύης με λαϊκά τραγούδια.

           Αύριο Παρασκευή, εκπρόσωποι των εργαζομένων αλλά και μέλη του ΔΣ της Ένωσης θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας την ώρα που οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω από τη διεκδίκηση της δουλείας με δικαιώματα και της αξιοπρεπής ζωής που ‘έχουν κερδίσει.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου