Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 22/07 στις 7 στην Πλ. Ελευθερίας

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Εργαζόμενοι στο εμπόριο, στις Υπηρεσίες και στα εργοστάσια,
Άνεργοι και χαμηλόμισθοι,
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί όλους τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για να απαντήσουμε στο νέο σφαγιασμό που έρχεται μέσω του 2ου πακέτου μέτρων που φέρνει το 3ο μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς συζήτηση στη Βουλή. Αφού έβαλαν πλάτη και πέρασαν τα πρώτα αντεργατικά μέτρα στα οποία προβλέπεται και η κατάργηση της Κυριακής Αργίας, θέλουν να περάσουν και τα επόμενα μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ' αυτά των δύο προηγούμενων μνημονίων και  θα ενισχύσουν την παραπέρα φτωχοποίηση μας.   

Να μην κάνουμε βήμα πίσω από τις βασικές μας ανάγκες! Να αντιδράσουμε απέναντι στη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Η όποια ανάκαμψη της οικονομίας που επικαλούνται, ξέρουμε καλά ότι θα βασιστεί πάνω στην εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν για μέλλον μας. Τίποτα προς όφελος του λαού δεν του χαρίστηκε ποτέ, τίποτα προς όφελός μας δεν θα έρθει τυχαία, ούτε θα μας χαριστεί, χρειάζεται να είμαστε οι εργαζόμενοι οργανωμένοι στα σωματεία μας!

Ενισχύουμε το σωματείο μας, τη δύναμη μας!
Να μη μείνει αναπάντητη η επίθεση!

Να βάλουμε τέρμα στον εφιάλτης της εξαθλίωσης!Εμείς είμαστε τα γρανάζια της μηχανής των μονοπωλίων κι εμείς παράγουμε και τον πλούτο τους! Δε θα ανεχτούμε αυτό το μέλλον για μας και τα παιδιά μας! Είναι καιρός να δώσουμε ηχηρό μήνυμα ανυπακοής στα νέα βάρβαρα μέτρα!Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 22/07 στις 7μ.μ.

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου