Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων σας καλεί σε συμμετοχή στο 2ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου!

Συμμετοχές : Στο email του σωματείου :eiyirakliou@gmail.com και στο τηλ. 6948184318

Οι εργαζόμενοι στο σωματείο μας θεωρούμε τον αθλητισμό αναγκαίο αγαθό που πρέπει να παρέχεται Δωρεάν σε κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια, ώστε να μπορούμε όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα παιδιά μας να αθλούμαστε σε κατάλληλες δημόσιες εγκαταστάσεις χωρίς να πρέπει να βάζουμε το χέρι στην τσέπη που μας την αδειάζουν από παντού.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τις κόντρες των επιχειρηματιών, τις καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, τις μαφιόζικες επιθέσεις, τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα για κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του Αθλητισμού.
Η αγανάκτηση και η απέχθεια των φιλάθλων γι' αυτά τα φαινόμενα πρέπει να στοχεύσουν την πραγματική αιτία του προβλήματος, στο γεγονός δηλαδή ότι και στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι ίδιοι δηλαδή που ευθύνονται για την επιδείνωση της ζωής του λαού. Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν ενόψει και των ολυμπιακών αγώνων του 2004 με το δικό μας ιδρώτα και με τα δικά μας χρήματα, τώρα είτε παραμένουν κλειστά είτε αξιοποιούνται για λίγους και εκλεκτούς κεφαλαιούχους και τις μπίζνες τους. Ο απλός εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενος, ο αγρότης ούτε στα γήπεδα μπορεί να αθληθεί δωρεάν, ούτε στα κολυμβητήρια ούτε όσες τέτοιες λοιπές εγκαταστάσεις υπάρχουν. Τα σωματεία έχουν υποχρέωση να προβάλλουν και να διεκδικούν όλα τα δικαιώματα που έχουν ανάγκη οι εργατικές οικογένειες.

Το Σωματείο μας γνωστό ότι πρωτοστατεί και τις περισσότερες φορές κερδίζει κάθε είδους αγώνα
–κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε καλεί να συμμετέχεις στο φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου, διεκδικώντας συγχρόνως το δικαίωμα για υγιή δημόσιο, δωρεάν αθλητισμό.
Καλούμε κάθε συνάδελφο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 27 Νοεμβρίου.  Γιατί αυτοί που μας κλέβουν τον ιδρώτα μας από το μεροκάματο, αυτοί που μας πετάνε στην ανεργία για να αυγατίζουν τα κέρδη τους είναι από το ίδιο σινάφι με αυτούς που κατάντησαν τον αθλητισμό ένα στημένο και εμπορικό προϊόν.
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 27 Νοέμβρη
την ημέρα της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας
με απεργιακή συγκέντρωση 10:00πμ πλ Ελευθερίας με το ΠΑΜΕ.
Συμμετοχές : Στο email του σωματείου :eiyirakliou@gmail.com και στο τηλ. 6948184318


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου