Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Για τις κινητοποιήσεις του προσωπικού του ΕΟΠΥΥ

Η ΕΙΥΗ συμπαραστέκεται στον αγώνα των γιατρών και των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τον Οργανισμό, στην κινητικότητα - διαθεσιμότητα, την αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού του ΕΟΠΥΥ.
Η προστασία της Υγείας των εργατικών – λαϊκών οικογενειών είναι κοινωνικό δικαίωμα και το διεκδικούμε. Αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική, την εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση της Υγείας. Απαιτούμε αποκλειστικά δημόσιο – δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Η κυβέρνηση υποβαθμίζει και επιδεινώνει τις παροχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του λαού, για να προασπίσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών Υγείας με τους οποίους βρίσκεται και σε πλήρη συνεργασία. Προκειμένου να στηρίξει τα κέρδη τους κάνει άγριες περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση για τη δημόσια Υγεία. Η υποβάθμιση της Υγείας θα φέρει σοβαρά πλήγματα στις λαϊκές οικογένειες και σε όσους δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ιδιώτες.
Καλούμε τους συναδέλφους να μην εφησυχάσουν, να αντιδράσουν αποφασιστικά και σε συντονισμό με τους φτωχούς αγρότες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, να οργανώσουμε πλαίσιο πάλης για να αντιπαλέψουμε τη σφοδρή επίθεση που δέχονται οι υποδομές Υγείας. Να τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία και τη ζωή μας.

  

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου