Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

NA ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΌλοι & Όλες στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο του ΜΑΣ
Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 7μμ στα Λιοντάρια
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΜΑΣ ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή, της οποίας η καθημερινή δράση φανερώνει περισσότερο το ρόλο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος απέναντι σε όποιον παλεύει, οργανώνεται και διεκδικεί.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της, έχει εκπαιδευτεί να τρομοκρατεί και να χτυπάει στο ψαχνό πρωτοπόρους εργάτες που παλεύουν καθημερινά ενάντια στην αντεργατική πολιτική, που πρωτοστατούν ώστε κανένας εργάτης να μην χάσει το σπίτι του από την τράπεζα, κανένας εργάτης να μην μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, υγεία και κοινωνική ασφάλιση.
Από την άλλη ως γνήσιο τσιράκι του συστήματος και σάρκα από τη σάρκα του, ζητά φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Η ΕΙΥΗ καλεί για άλλη μια φορά κάθε εμποροϋπάλληλο, ιδιωτικό υπάλληλο, άνεργο να τους απομονώσουμε από κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε γειτονιά. Χθες προωθούσαν το μεροκάματο των 18 ευρώ, σήμερα χτυπούν κομμουνιστές και πρωτοπόρους  εργάτες συνδικαλιστές και αύριο θα χτυπούν οποιονδήποτε σηκώνει κεφάλι απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία και την κυβερνητική πολιτική.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι το εργατικό λαϊκό κίνημα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ.
ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία όλο το λαό στο συλλαλητήριο του ΜΑΣ ενάντια στη δράση της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 7μμ στα Λιοντάρια.ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου