Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΠΑΣΥ ΠΑΣΕΒΕ ΜΑΣ ΟΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

 Εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους της ΕΡΤ και καλούμε όλους τους εργαζομένους, τα φτωχά λαικά στρώματα να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους και να απαιτήσουμε την συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και ο τρόπος που ανακοινώθηκε αυτή η απόφαση αποτελούν συνέχεια το δόγματος νόμος και τάξη. Είναι βασική επιδίωξη του κεφαλαίου το ξεπούλημα των δημόσιων υποδομών και παροχών προκειμένου να περάσουν εξ ολοκλήρου στα χέρια ιδιωτών.

Η επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ είναι επίθεση σε όλη την εργατική τάξη και θα εκφραστεί σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς το επόμενο διάστημα γι αυτό και η απάντηση πρέπει αν είναι ενιαία.

Καλούμε όλους τους κλάδους και φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίσταση τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας.

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ -ΜΑΣ - ΟΓΕ με προσυγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 12/06 19:00 στην Πλατεία Κορνάρου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου