Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΌλοι στο πλευρό των καθηγητών! Η επιστράτευση να ακυρωθεί στην πράξη!
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει και τους απεργούς καθηγητές.
Το όργιο ποινικοποίησης του αγώνα των χαλυβουργών, των ναυτεργατών, των εργαζομένων στο Μετρό και τώρα των εκπαιδευτικών είναι αποτέλεσμα του δόγματος «Νόμος και τάξη» που εφαρμόζει η κυβέρνηση με υπερβάλλον ζήλο.
Είναι έτοιμοι να καταστέλλουν κάθε κινητοποίηση που θα πραγματοποιεί ο «εχθρός λαός» για μισθούς, συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ωράριο και αξιοπρεπής ζωή.
Οτιδήποτε αμφισβητεί την Ε.Ε, την κυριαρχία των μονοπωλίων και των παρατρεχάμενων του  θα αντιμετωπίζεται με επιστρατεύσει και καταστολή.
Η επιστράτευση υποτάσσεται στη «νέο σχολείο της αγοράς» που θέλει καθηγητές με σκυμμένο κεφάλι, μαθητές υποσιτισμένους, φτηνούς αμόρφωτους εργάτες και εταιρίες μέσα στα σχολεία.    
Γι αυτό κανείς να μην μείνει μόνος του, να υψωθεί τείχος αλληλεγγύης.
Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός, έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει κάθε κατασταλτικό μηχανισμό των εκμεταλλευτών του.
Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών και να πάρει ΤΩΡΑ πίσω τα χαρτιά της επιστράτευσης και το προεδρικό διάταγμα
Καλούμε όλους και όλες να δώσουν το παρών  στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης που διοργανώνει το ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 13 Μάη 7μμ στην Πλ. Ελευθερίας

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου