Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φτωχών αγροτών σε όλη τη χώρα, που για μια ακόμα φορά βγαίνουν αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα διεκδικώντας την επιβίωση τους, το δικαίωμα τους να συνεχίσουν να παραμένουν στα χωριά τους, να καλλιεργούν τη γη. Για να μπορούν να ζήσουν οι ίδιοι, οι οικογένειες και τα παιδιά τους μια ανθρώπινη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα που δίνουν ώστε να συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα υγιεινά, φτηνά και ασφαλή για όλο το λαό, κόντρα στις αθρόες εισαγωγές και παράνομες ελληνοποιήσεις που επιβάλλει η ΕΕ μέσα από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). Ο αγώνας αυτός αφορά όλο το λαό γιατί στρέφεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στην πολιτική της ΕΕ, που επιδιώκουν να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και η παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια. Να αποφασίζουν οι μεγαλέμποροι και οι βιομήχανοι τι θα τρώμε και πόσο θα κοστίζει.
Μόνο ενωμένοι σε συμμαχία, εργάτες και φτωχοί αγρότες μαζί με τα άλλα φτωχά και λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού μπορούμε να αποκρούσουμε τη βάρβαρη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης των μονοπωλίων, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων.
Να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας φέρει σε αντιπαράθεση! Να μην ενεργοποιηθεί ο «κοινωνικός αυτοματισμός» και να στηθεί απεργοσπαστικός μηχανισμός στις πλάτες των αγροτών, για να καμφθεί η δεύτερη 48ωρη απεργία που κήρυξαν οι ναυτεργάτες. Ο αγώνας των ναυτεργατών μας αφορά όλους! Να πέσουν στο κενό οι προσπάθειες της κυβέρνησης και των εντολοδόχων της σε τοπικό επίπεδο (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφεριαρχης, Δήμαρχοι, κλπ) να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό ώστε να υπηρετήσουν για μια ακόμα φορά τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων και των εφοπλιστών ενώ για τους εργάτες και για τους φτωχούς αγρότες ετοιμάζουν λιτότητα και καταστολή.
Να μας βρουν ενωμένους απέναντι τους!
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχει προγραμματίσει η Γραμματεία Ηρακλείου της ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση), την Τρίτη 5 Φλεβάρη 10 πμ στον κόμβο στα Πεζά, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους αγρότες.  
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CARREFOUR – Μαρινόπουλος, DIA

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου