Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο αγώνας των ναυτεργατών είναι και δικός μας αγώνας!!!Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους απεργούς ναυτεργάτες.
Μετά την επιστράτευση των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και τα λεωφορεία, μετά τη βίαιη καταστολή και τις συλλήψεις  συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο εργασίας έρχεται τώρα η επιστράτευση των ναυτεργατών και αύριο θα έρθει η βίαιη καταστολή των αγροτών και όποιου άλλου «τολμήσει» να αντισταθεί στην κυβέρνηση.

Επιτάσσει τους συνάδελφους ναυτεργάτες γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν να πληρωθούν τους αρκετούς μήνες που έχουν δουλέψει και παραμένουν απλήρωτοι, επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν συμβάσεις εργασίας και επειδή αντιστέκονται στο νέα σχέδια της κυβέρνησης που θα πετάξει στην ανεργία όσους ναυτεργάτες απέμειναν.
Αφού δεν τους βγήκε ο κοινωνικός αυτοματισμός με τα τσιράκια τους και τους παρατρεχάμενους τους, τώρα ποινικοποιούν των δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών γιατί έτσι επιβάλλουν οι εφοπλιστές  και οι μελοπαραγωγοί.
Κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι η απειλές και οι τρομοκρατίες ΔΕΝ θα περάσουν, θα βρουν απέναντι τους το οργανωμένο ταξικό κίνημα.  Καλούμε κάθε εργάτη και εργάτρια, να στηρίξει έμπρακτα και με κάθε τρόπο τον αγώνα των ναυτεργατών.
Όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε ετοιμότητα. Αν το ΕΚΗ αρνηθεί να προκηρύξει απεργία, παίρνουμε τα μέτρα μας ώστε να δώσουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 06/02 στις 18:00 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.
Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου να πάρει άμεσα απόφαση για 24ωρη απεργία, σαν πρώτο μέτρο στήριξης των απεργών ναυτεργατών και καταδίκης της απόφασης της κυβέρνησης για επίταξη.
Συνάδελφοι, έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς τους, οι ναυτεργάτες με την στήριξη μας μπορούν να κουρελιάσουν το χαρτί της επιστράτευσης και να δείξουν το ανάστημα της οργανωμένης εργατικής τάξης απέναντι στο κράτος των κεφαλαιοκρατών.   
Όλοι στο συλλαλητήριο συμπαράστασης στους ναυτεργάτες. Τετάρτη 06/02 και ώρα 18:00μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.
ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου