Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!!ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΕΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ!!
Αυτό είναι το πρόσωπο του κράτους των μονοπωλίων, των πλουτοκρατών και του υπηρέτη τους της τρικομματικής κυβέρνησης!!
Δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να συλλάβουν δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κ.λπ.) που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

Γελιούνται αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα τρομάξουν το οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους εργαζόμενους. Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες!!
Η κλιμάκωση της κρατικής βίας ενάντια σε απεργούς (Μετρό και ΜΜΜ), στους αγρότες, στο ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να βάλει φρένο στο «μεγάλο φουσκωμένο ποτάμι, την οργή του λαού», στην οργανωμένη πάλη των εργατών, των υπαλλήλων, των ανέργων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που αργά ή γρήγορα θα στραφεί ενάντια στα αφεντικά της τρικομματικής κυβέρνησης, θα ανατρέψει την εξουσία και το κράτος του κεφαλαίου.
Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Μόλις πριν 2 μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας τα σχέδια της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Δίνουν χρήμα για να στήσουν μηχανισμούς χαφιέδων που θα στήνει προβοκάτσιες ενάντια στο κίνημα, θα εντείνουν την κρατική, παρακρατική και ευρωπαϊκή καταστολή. Το σχέδιο τους είναι οργανωμένο αλλά δεν θα περάσει!!
Καλούμε τους συναδέλφους, τους ανέργους του κλάδου, τις γυναίκες και τους νέους να εκφράσουν με κάθε μέσο και τρόπο την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες, να πεισμώσουν, να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο μας και να συμμετέχουν μαζικά και οργανωμένα:
Στο αυριανό συλλαλητήριο που καλεί η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πέμπτη 31 Γενάρη 7 μμ στην Πλ. Ελευθερίας
Στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας Δευτέρα 18 Φλεβάρη 6:30μμ στο ΕΚΗ
Στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ – μετά από πίεση των ταξικών δυνάμεων- μέσα στο Φλεβάρη
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου